IDACO - Internet Development Advertisment and Consulting

Együtt sikerül!

Innováció, <br>kutatás-fejlesztés
Innováció,
kutatás-fejlesztés

Innováció, Kutatás-fejlesztés

Projektek teljes lefolyásának végigkísérése, igény szerinti együttműködés a tervezés és a lebonyolítás egyes szakaszaiban. Tekintse meg referenciáinkat.

idaco_innovacio

Egy jó ötlet önmagában még nem garancia a sikerre, hiszen a megvalósításához vezető utat is meg kell találni. Közreműködésünkkel megalapozható az ötlet jövője, ügyfeleink sikere pedig a mi munkánk értékmérője is.

A legtöbb ügyfelünk azzal keres meg minket, hogy van egy jó ötlete, de… De nem tudja, hol és hogyan lehetne hozzá szakmai és/vagy pénzügyi támogatót találni. Nem tudja, hogy a terméke vagy a szolgáltatása megállja-e a helyét a piacon. Nem tudja egzakt módon meghatározni, hogy vállalkozása vagy projektje mikor és milyen konstrukcióban termel majd elegendő profitot ahhoz, hogy a közreműködők, finanszírozók számára biztosított legyen a megtérülés. Nem tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy az ötlet hosszú távon is életképes legyen.

Mi, a kezdetektől fogva együttműködve ügyfeleinkkel, személyre és projektre szabottan felmérjük a lehetőségeket, kidolgozzuk a megvalósítási tervet, felkutatjuk a szükséges partnereket; azaz, biztosítjuk a projekt elindításához szükséges keretfeltételeket.

Közreműködésünknek köszönhetően ügyfeleink a lényegre, azaz az ötletük kidolgozására, megvalósítására és továbbfejlesztésére koncentrálhatnak.