IDACO - Internet Development Advertisment and Consulting

Együtt sikerül!

Pályázati projekt menedzsment, tanácsadás, finanszírozás
Pályázati projekt menedzsment, tanácsadás, finanszírozás

Pályázati Management, Tanácsadás

Pályázatok projekt bonyolítása, támogatása, valamint ügyviteli, vezetés és IT tanácsadás.

Pályázati Management, Tanácsadás

Az IDACO pályázati projekt menedzsment divíziója adminisztratív és információs segítséget nyújt ügyfeleinek. A kezdetektől fogva szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel; részt veszünk a pályázatok megírásában és benyújtásában, a projektek sikeres lebonyolításában, a pénzügyi elszámolásban, valamint az előírásszerű riportok készítésében.

Ügyfeleinkkel szorosan együttműködve proaktívan keressük a lehetőségeket. Folyamatosan figyeljük a pályázatokat, új projektötleteket fogalmazunk meg, szakszerűen megírjuk a pályázatokat, kidolgozzuk az üzleti tervet, természetesen magyar és angol nyelven. Segítünk felkutatni a legmegfelelőbb partnereket, valamint közreműködünk a pályázati konzorcium felállításában.
Vállaljuk a kommunikációs feladatokat, a futó pályázati projektek menedzsmentjét, jelentések készítését és a projektek szabályos lezárásához szükséges feladatokat, záró beszámolók készítését, kifizetési kérelmek benyújtását.

Szolgáltatásaink igénybevételével így a pályázó a gyakorlati megvalósításra fókuszálhat, miközben az adminisztratív-dokumentációs hátteret kivételes hatékonysággal biztosítjuk számára.