IDACO - Internet Development Advertisment and Consulting

Együtt sikerül!

Pályázati projekt menedzsment, tanácsadás, finanszírozás
Pályázati projekt menedzsment, tanácsadás, finanszírozás

Pályázati Management, Tanácsadás

Tanácsadás

Az ügyviteli tanácsadás során konzulens kollégáink külső szemlélőként reálisabban, pontosabban látják a vállalat esetleges hiányosságait, avagy fel nem ismert fejlődési lehetőségeit.

Tanácsadás

A vállalat működésének elemzése és a lehetőségek bemutatása mellett kidolgozott, releváns megoldásokat kínálunk a hiányosságok kiküszöbölésére, valamint egy komplex, átfogó, testreszabott cégvezetési stratégia bevezetésére és gyakorlati alkalmazására. Személyes konzultációk során segítséget nyújtunk a hosszú távú üzleti célok megfogalmazásához és azok fázisokra, teljesíthető részegységekre való felosztásához. A szervezeti struktúra átvilágítása, kialakítása kapcsán hatékony működési folyamatok bevezetésére teszünk javaslatokat, és igény szerint részt veszünk a megvalósítás koordinációjában is.

Az informatikai szaktanácsadás keretein belül vállalkozások informatikai rendszerének átvizsgálását és auditálását vállaljuk. Ez természetesen magába foglalja az informatikai biztonsági és üzemeltetési koncepciók kialakításában való közreműködést és a zökkenőmentes beüzemelés támogatását.

Igény szerint vállaljuk cégek rendszerfelügyeletét, teljes rendszerdokumentációjának elkészítését, a meglevő dokumentációk átvizsgálását és korszerűsítését, a szoftverállományok legalitásának vizsgálatát, és az esetleges hiányosságok pótlását.