IDACO - Internet Development Advertisment and Consulting

Együtt sikerül!

Üzleti angyal tevékenység
Üzleti angyal tevékenység

Üzleti Angyal

Ha egy korai start-up vállalkozása van és pénzügyi támogatásra van szüksége, amit nem egy pénzintézettől szeretne megkapni, ez lehet a megoldás!

idaco_uzletiangyal

Amikor egy elképzelés vagy terv megvalósításához szakértelemre és támogatásra van szükség, a tapasztalat mindennél többet ér. Legyen szó szakmai kapcsolatról vagy finanszírozási kérdésekről, együtt megtaláljuk a legjobb megoldást.

Ha van egy jó elképzelése vagy már működő vállalkozása, aminek megvalósításhoz, sikeressé tételéhez tapasztalt partnerre, mentorra, tanácsadóra, esetleg tőkére vagy bármilyen más támogatásra van szükség, akkor az Üzleti Angyal a tökéletes megoldás. Az Üzleti Angyal biztosítja az elképzelés kidolgozásához és megvalósításához szükséges szakértelmet, tapasztalatot és kezdőtőkét.

Az Üzleti Angyal az a befektető, aki rendelkezik azzal az háttérrel, amelyre az ötletgazdáknak, illetve piacra lépőnek szüksége van. A pénzügyi támogatás lehet egyszeri kezdőtőke-injekció vagy folyamatos, és ez a lehetőség az új utakat kereső, akár átszervezés előtt álló cégek számára is elérhető.

Mi, a kezdetektől fogva együttműködve ügyfeleinkkel, személyre és projektre szabottan felmérjük a lehetőségeket, kidolgozzuk a megvalósítási tervet, felkutatjuk a szükséges együttműködőket; azaz, biztosítjuk az elképzelés megvalósításához szükséges keretfeltételeket.

Felkészült és tapasztalt szakembereink várják azokat az új elképzeléseket, terveket, amelyek közreműködésünkkel eredményesen léphetnek piacra és hosszú távon sikert hoznak mindannyiunk számára!