IDACO - Internet Development Advertisment and Consulting

Együtt sikerül!

Üzleti angyal tevékenység
Üzleti angyal tevékenység

Üzleti Angyal

Start-up vállalkozás támogatása

Az Üzleti Angyal konstrukcióban saját kapacitásainkat és pénzügyi tartalékainkat használva működünk közre a start-up, vagy a fejlesztés korai szakaszában levő kisvállalkozások sikeres jövőjének megalapozásában.

Start-up vállalkozás támogatása

Befektetőként – részesedésért cserébe – sokrétű tapasztalatainkat, pénzügyi, jogi, ügyviteli és vállalkozásfejlesztési szakmai tudásunkat, az üzleti életben hasznos kapcsolatainkat és finanszírozási lehetőségeket kínálunk a vállalkozás vagy projekt sikeres megvalósításához, megalapozott növekedéséhez.

A legtöbb esetben önállóan, egyedüli befektetőként karolunk fel egy vállalkozást, de előfordul, hogy más személyekkel vagy cégekkel közösen, összevonva, mintegy konzorciumként támogatunk egy új vállalkozást vagy különleges projektet.

A közreműködés módja megállapodás szerint lehet vezetői, azaz aktív szerepvállalás, vagy passzív, amikor a háttérben maradva veszünk részt a közös projektben.

A start-up, vagy korai szakaszban lévő vállalkozások számára elengedhetetlenül szükséges komplex támogatás biztosítása különleges feladat, hiszen ez az időszak a legmeghatározóbb a fejlődés és jövőbeni növekedés szempontjából.

Közreműködésünkkel megtervezhető és megalapozható az eredményes jövő, a közös siker pedig garancia a kölcsönös elégedettségre.